Sporna im je utakmica protiv Argentine: FIFA pokrenula postupak protiv HNS-a zbog navodnih incidenata hrvatskih navijača!?

Foto: fah

Disciplinska komisija Međunarodne nogometne federacije (FIFA) pokrenula je postupak protiv Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) zbog nekoliko incidenata navijača za vrijeme utakmice Hrvatske i Argentine u Nižnjem Novgorodu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne možemo komentirati slučaj, ali možemo potvrditi da je stigla prijava,” kazao je glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak.

Potpuno je nejasno o kakvim se incidentima radi s obzirom kako niti jedan ozbiljniji medij, kako u Hrvatskoj tako i u Europi, nije imao prigovore na račun hrvatskih navijača. I protiv Nigerije u Kalinjingradu, kao i protiv Argentine u Nižnjem Novgorodu Hrvati su briljirali na travnjaku, kao i na tribinama.

FIFA je pokrenula postupak i protiv Argentine također zbog ponašanja navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Disciplinska komisija FIFA-e je kaznila Poljake sa 10.000 švicarskih franaka zbog političkih poruka njihovih navijača za vrijeme utakmice protiv Senegala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.