Sportske zvijezde ujedinjene u Petrinji: ‘Uvijek je cilj bio pomagati, to je najvažnije’

Zagreb, 09.07.2021 - U organizaciji Zaklade Marin Čilić održao se drugi dan humanitarno – sportskog spektakla Gem Set Hrvatska. Osnivaču Zaklade, Marinu Čiliću pridružili su se Luka Modrić i Mario Mandžukić, a tenis će zaigrati Mate Pavić, Nikola Mektić, Borna Ćorić, Ivan Dodig, Donna Vekić, Mateo Kovačić, Ivan Perišić, Ante Rebić, te brojni drugi sportaši i sportašice. Cilj je prikupili sredstva za poboljšanje sportske infrastrukture za djecu Sisačko – moslavačke županije, te djeci uljepšali izazovan period uzrokovan negativnim posljedicama potresa i COVID – 19 pandemije. foto HINA/ Daniel Kasap/ dk

Gem Set Hrvatska humanitarni je događaj koji se održava drugu godinu zaredom, a novac prikupljen od turnira ide za izgradnju sportskog igrališta u Hrvatskoj Kostajnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Znamo svi zbog čeg smo danas tu, nebitno je tko će kako proći, najbitnije je da su
ova djeca dobila svoj teren i da će im to ostati”, istaknuo je Mario Mandžukić.

“Uvijek je cilj bio pomagati, to je najvažnije”, smatra Mateo Kovačić.

“Jako sam se veselio kad me Mario pozvao prije nekoliko tjedana i eto
super događaj, dobro ćemo se zabaviti”, rekao je Borna Ćorić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sportaši su podijeljeni u dvije skupine koje su simbolično nazvane “Petrinja” i “Hrvatska Kostajnica”, a samu završnicu osigurala su po dva najuspješnija para iz svake skupine.

U prvom polufinalu Ivan Perišić i Ivan Dodig su pobijedili Donnu Vekić i Matea Kovačića sa 16-14, nakon što su gubili 4-9.

“Bilo je napeto, ponosna sam na partnera”, kazala je Donna Vekić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.