Srbi razočarani jer FIFA nije pokrenula istragu protiv HNS-a zbog domoljubnih pjesama nego zbog navijačke zastave

lovren
Foto: fah

‘HRVATSKA NEĆE BITI KAŽNJENA ZBOG LOVRENA! Otvorena istraga, ali ne zbog VELIČANJA USTAŠA – evo šta je razlog’, piše Mondo o istrazi protiv Hrvatske koju je pokrenula FIFA. Velikosrpski mediji i oni koji ih podržavaju, očito su razočarani jer istraga nije pokrenuta zbog domoljubnih pjesama nego zbog navijačke zastave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
> Srpski mediji likuju:Lovrena je ustaški pozdrav koštao glave, zato ga je potjerao Zenit

”Disciplinska komisija Fife otvorila je postupak protiv Hrvatskog nogometnog saveza zbog neprimjerene navijačke zastave koja je bila izvješena prije utakmice za treće mjesto na FIFA Svjetskom prvenstvu između Hrvatske i Maroka.

HNS je prijavljen zbog navijačke zastave koja je izvješena 55 minuta prije utakmice te je uklonjena deset minuta kasnije, a zbog čijeg je sadržaja HNS prijavljen za kršenje Disciplinskog pravilnika FIFA-e”, objavio je HNS.

Kako su već pisali strani mediji, na snimci gdje Dejan Lovren pjeva domoljubne pjesme ništa nije sporno, već im je zasmetala ”sporna” zastava na utakmici za treće mjesto. Kakva zastava? Zasad još uvijek nije posve jasno, navijači su je ipak uspjeli unijeti na stadion.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.