Srna o matičnom klubu, čežnji za domovinom, obiteljskim druženjima…

Foto: fah

Darijo Srna nedavno je potpisao novi jednogodišnji ugovor sa Šahtarom. Progovorio je i o svom matičnom klubu Neretvi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Strašno mi je krivo što se događa u matičnom klubu gotovo svih članova moje obitelji. Dijete sam Neretve kao i svi Metkovčani koji su na ovaj ili onaj način vezani uz klub i njegovu dugu tradiciju. Sve što se može učiniti u okvirima zakona i poštenih odnosa da klub opstane, ja sam za. Svima nama iz Metkovića je Neretva kao Manchester United. Zbog povijesti, sportske i društvene, klub koji okuplja kontinuirano 300-tinjak djece zaslužuje da ga se održi na životu. I ne samo to, nego da mu se kontinuirano pomaže da opravda i svoju društvenu ulogu”, rekao je za Sportske novosti.

Progovorio je i o čežnji za domovinom.

“To je moja domovina i uvijek ću joj se vraćati. Hoću li tu i koliko živjeti, vidjet ćemo. Sve su moje misli sada vezane uz igranje i Šahtar. Kako dalje bude išla karijera, to će definirati moje daljnje odluke”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A ljeto, ono ostaje za obitelj.

” S obitelji. Puno se družimo s Modrićima, djeca se odlično slažu, možda ćemo i ovog ljeta biti zajedno. Inače, uživam uz svoju familiju, imam sada više vremena da se opustim uz suprugu i djecu. Vozim ih u vrtić, pripremamo Kasiju za školu.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.