Srpski mediji ističu samo jednu izjavu hrvatskog rukometaša: ‘Srbi i Hrvati su isti – vole samo pobjede’

epa07280335 Luka Stepancic of Croatia reacts during the IHF Men's Handball World Championship match between Croatia and Japan in Munich, Germany, 13 January 2019. EPA/DANIEL KOPATSCH

Hrvatski rukometaš Luka Stepančić, član mađarskog MOL-Pick Szegeda, gostovao je u podcastu portala Balkan Handball, a tamo je izrekao jednu rečenicu o kojoj bruji Srbija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istaknuo je da su, kada je sport u pitanju, Srbi i Hrvati isti jer vole samo pobjede.

Srpski mediji odmah su to prihvatili i donose slične naslove.

RTS piše “Stepančić: Srbi i Hrvati su isti – vole samo pobjede”, dok Sportski žurnal donosi naslov “Luka Stepančić: Da se nitko ne uvrijedi – Srbi i Hrvati su isti”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Hrvati i Srbi su isti: Luka otvoreno kritizirao odluku EHF-a”, piše Srbija Danas.

Novosti donose naslov “Stepančić: Da se nitko ne uvrijedi – Srbi i Hrvati su isti”, a Alo “Rukometaš naših susjeda opleo po narodima ove dvije zemlje! ”

“Srbi i Hrvati su isti – vole samo pobjede!”, piše B92.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Izjava koja je uzburkala regiju: Hrvatski rukometaš tvrdi da su Srbi i Hrvati isti”, piše Kurir.

Sportska Centrala donosi naslov “Rukometaš Hrvatske iskren: Srbi i Hrvati su isti!”
“Hrvatski rukometaš bez dlake na jeziku: Da se nitko ne uvrijedi, ali Srbi i Hrvati su isti!”, piše Informer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.