Srpski rukometni golman na treningu doživio srčani udar: ‘Strašno, samo se srušio, niti je pušio, niti pio’

Foto: Snimka zaslona

Srpski rukometni golman Slaviša Đukanović na treningu je doživio srčani udar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj 38-godišnji rukometaš probleme sa srcem je osjetio tijekom treninga francuskog prvoligaša Aixa, kome se pridružio početkom ove sezone. Nakon srčanog udara 38.godišnji rukometni vratar hitno je prebačen u bolnicu u Marseilleu te se u ovom trenutku bori za život.

“Na treningu mu je pozlilo i samo se srušio. Srećom, tu je bio liječnik koji ga je održao u životu. Strašno! Dečko je pravi sportaš, niti je pio, niti je pušio”, rekao je nakon svega šokirani predsjednik Rukometnog saveza Srbije Božidar Đurković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Đukanović je bivši golman srpske rukometne reprezentacije, na posljednjem Europskom prvenstvo napustio je reprezentaciju prije posljednje utakmice, navodno zbog neslaganje s izbornikom i prvim golmanom srpske nacionalne momčadi Darkom Stanićem.  Inače, Đukanović je prije Aixa bio više godina na golu St. Raphaela te je bio jedan od boljih rukometnih golmana francuskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.