I srpski trener nije odolio, usporedio Dončića i Dražena Petrovića: ‘Ima ponekih sličnosti između njih dvojice’

Foto: fah

Srpski trener Željko Obradović, jedan je od najtrofejnijih europskih trenera današnjice, uoči utakmice njegovog Fenerbahčea i Reala biranim riječima govorio je o najboljem slovenskom košarkašu i igraču kraljevskog kluba Luki Dončiću,  jednom od najtalentiranijih košarkaša Europe. Naime, Obradović smatra da Dončić iako ima tek 19 godina nema problema s pritiskom. ‘‘ Način na koji on igra je kao da je u ovom društvu već 15 godina”, rekao je Obradović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Luka je počeo karijeru jako rano, ovo mu je već treća sezona u Euroligi, u kojoj je još ranije bio igrač odluke na nekim utakmicama. Riječ je o jako inteligentnoj osobi”, smatra srpski trener, koji također nije odolio te se pridružio onima koji Dončića uspoređuju s legendarnim hrvatskim košarkaškim Mozartom Draženom Petrovićem, koji je stradao u prometnoj nesreći davne 1993. godine, godinu dana nakon najvećeg uspjeha hrvatske košarke i Olimpijskog srebra u Barceloni.

Obradović je jedan od onih koji tvrde kako između Dončića i Petrovića ima sličnosti.

“Ima ponekih sličnosti između njih dvojice. Možda ih uspoređuju zbog toga što su obojica karijeru počeli rano. Petrović je bio drugačiji tip igrača, ali Luka može postati poput njega. Dončić jako dobro zna što treba popraviti kako bi ostvario ono što svi od njega očekujemo”, zaključio je srpski trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.