Stanišić: Možda je sudac sudio jučerašnju utakmicu

Foto: snimka zaslona

Hrvatski nogometaši bili su šokirani nakon pogotka Italije u 98. minuti i remija (1:1) koji nas gotovo sigurno udaljava od plasmana u osminu finala Europskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ne znam što bih rekao. U zadnjoj sekundi imamo sve i… Ne znam, nemam riječi. Teško mi je išta reći, razočarani smo. Ne znam što se dogodilo. Gledam situaciju, nisam vidio sve ispočetka… Znam da je lopta išla kroz sredinu, pa na lijevu stranu… Čovjek pogodio… Jedna od najstresnijih utakmica u karijeri, rekao je Luka Ivanušec, koji je ušao u drugom poluvremenu.

Josip Stanišić je “strašno razočaran”: Možda je gledao ili sudio utakmicu od jučer

– Svi smo razočarani, strašno je što smo doživjeli, dvaput smo u nadoknadama dobili gol, pogotovo danas. Sve je sudio protiv nas, od Pongračića ili Šutala. Svaki kontakt je bio faul. Ne znam zašto je dao osam minuta nadoknade, možda je gledao ili sudio utakmicu od jučer. Imali su šanse i kroz kornere, što ja znam. Razočarani smo, moramo čekati druge rezultate, rekao je Josip Stanišić i nastavio:

– Možete zamisliti kakva je atmosfera u svlačionici, ljutiti smo i žalosni. Kad sam vidio osam minuta nadoknade, mislio sam da je pogriješio. Nećemo sve na suca, ali da je dao pet minuta, nitko ništa ne bi rekao. Nismo ovako danas trebali završiti. Teško je proći s dva boda, trebali smo pobijediti Albaniju, iako smo na poluvremenu mogli gubiti 0:2, 0:3. Na kraju smo poveli u drugom poluvremenu pa dobili gol za 2:2. Od Španjolske smo bili malo lošiji, ona je dosad najbolja na Euru, a opet smo i protiv nje imali šanse. Zadnjih smo godina dosta puta imali sreće, mislim da nam se sada sve odjednom vratilo. Nismo to zaslužili, zaključio je Stanišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pongračić: Tužno i žalosno

– Razočaravajuće je primiti takav gol i vjerojatno ispasti s turnira. Više ništa ne očekujemo, tužno i žalosno. Želja je bila tu, ali bili smo bezopasni u prvom dijelu. Kasnije smo se podigli, igrali s više rizika. Na kraju smo primili jeftin gol. Ne znam što se dogodilo, još nisam vidio snimku gola, ali znam da nam se to nije smjelo dogoditi. Je li pad koncentracije… Upitno je i što je bilo osam minuta nadoknade, gdje je on to vidio? Nestvarno. Ali, na kraju krajeva, opet smo mi krivi. Moramo bolje braniti gol, prošetali su se kroz sredinu i dali fantastičan gol, rekao je Pongračić i dodao:

– Na kraju s dva boda ne možemo biti zadovoljni. Vidjeli smo da je bilo moguće više. Nikako ne možemo biti zadovoljni. Navijači su uvijek uz nas, šteta što im nismo uzvratili s pobjedom. Teorijski smo živi, ovisni smo o četiri utakmice. Ne vjerujem u to, ali bili bismo zadovoljni kada bi se poklopilo, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.