Stanković objavio ‘otvoreno pismo vlastitom sebi’ nakon statusa o Đokoviću

Aleksandar Stanković
Foto: fah

Aleksandar Stanković, autor i voditelj emisije Nedjeljom u dva, na svom privatnom Facebook profilu objavio je ‘otvoreno pismo vlastitom sebi’.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“otvoreno pismo vlastitom sebi
Dragi moj,
da odmah na početku razjasnimo. Ti si Stankoviću kreten, a ne Novak! Kreten si zato jer te Novak razočarao pa sad tako otužan misliš da ti je Novak nešto dužan, a nije. Novak je dužan samo sebi, Bogu i Srbiji valjda, to ne znam, nisam siguran. Kreten si jer si navijao za Novaka samo zato jer govorite isti jezik. Aj navedi još jedan razlog ako možeš? Ti se kao kužiš u tenis, znaš udarce, taktiku? Identificirao si se s Novakom, jer je odavde ( i da se razumijemo, jebalo te odavde), a sad kad si shvatio da on nije ti razočarao si se. Šta se ti imaš identificirati s Novakom? Jesu možda njegovi turniri tvoji? Njegove pare tvoje? Jel možda čiča Draža na rakiji tvoj, il su piramide u Bosni tvoje? Star si Stankoviću za idole i glupiranje tog tipa. Imaš svoja tri frenda i familiju i razočaravaj se u njih, a Novaka ostavi na miru! I ovo ti moram reći dragi moj i nemoj se molim te ljutiti, ali osobiti si kreten i nerviraš me zato jer cijeli život pljuješ po fejsu, a drljaš kad god stigneš za malo lajkova i trenutnu slavu. Nerviram i sam sebe što ti ovo pišem, ali ne mogu si pomoći. S ljubavlju tvoj
Aco Stanković”, napisao je.

Stanković je ranije objavio je status u kojem nikoga nije imenovao, ali se može pretpostaviti da se radi o Novaku Đokoviću. Taj je status nekoliko sati kasnije obrisao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Vrhunski sportaš i kreten. Konkurencija je jaka, al jedan se baš trudi”, napisao je Stanković u objavi.

Potom je izmijenio status: “Vrhunski sportaš koji radi budalu od sebe. Konkurencija je jaka, ali on se baš trudi.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju, nekoliko sati kasnije je obrisao objavu.

Stanković se referirao na aktualni slučaj najboljeg svjetskog tenisača Novaka Đokovića, koji nije mogao ući u Australiju jer nije cijepljen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.