Stigao španjolski branič: Novi hrvatski prvoligaš Rudeš predstavio novo pojačanje

Foto: Twitter

Novi hrvatski prvoligaš Rudeš u petak je predstavio novo pojačanje, 21-godišnjeg španjolskog braniča Antonia Cristiana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladi Španjolac je posljednje dvije sezone nastupao za drugu momčad Espanyola u trećoj španjolskoj ligi.

“Svi su me u klubu lijepo primili i ovo je za mene jako lijepo iskustvo. Vjerujem kako sam stigao u klub u kojem ću napredovati. Nemam puno informacija o hrvatskom klupskom nogometu, ali upoznat sam s činjenicom da puno hrvatskih nogometaša igra u svijetu i to u najboljim španjolskim klubovima, a to puno govori o vašem nogometu,” kazao je mladi Španjolac.

Cristian se nogometno školovao u Villarrealu i Espanyolu, a ovoga ljeta je bez odštete preselio u Deportivo Alaves koji ga je potom proslijedio u svoju filijalu Rudeš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne znam previše od samom klubu, ali ako je Alaves odlučio napraviti dogovor s Rudešom onda to nešto znači,” dodao je.

Direktor Rudeša Tomislav Knežević je najavio kako u Rudeš uskoro dolazi još jedan Španjolac.

“Cristian igra na poziciji centralnog braniča i sretni smo što je došao k nama, a tu je s njim još jedan budući igrač Rudeša. No, zbog sitnih problema s papirologijom, njegovo predstavljanje ćemo riješiti tek sljedeći tjedan. No, obojica su već s nama, oba igrača treniraju s Rudešom” rekao je Knežević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.