Stipe Miočić odgovorio bahatom boksačkom prvaku i oduševio fanove: ‘Ja sam najopakiji na planeti, ti to nisi čak ni u Ujedinjenom Kraljevstvu’

Foto: Twitter

Sve se jasnije i sve češće u medijima može čitati o mogućem meču između američkog Hrvata Stipe Miočića i Anthony Joshue, neki takav meč već sada tretiraju kao meč stoljeća, iako je neizvjesno hoće li do njega uopće doći s obzirom na sve. Sve je počelo nakon što su Floyd Mayweather i Conor McGregor dogovorili pravi ”meč stoljeća”, što samo znači da je istinski pravih mečeva danas vrlo malo s obzirom kako su nekad mečeve stoljeća uglavnom tretirali one najveće, prijelomne mečeve o kojima se i danas govori, o kojima su snimani i snimaju se filmovi. Kad govorimo o boksu tko ne zna što je bila ‘‘Grmljavina u džungli” iz sedamdesetih godina prošlog stoljeća?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Idemo redom, američki Hrvat Stipe Miočić poslao je poruku Joshui: “Hey Anthony Joshua, idemo se pošteno potući te i dalje imati dovoljno vremena za čaj i crumpete prije meča Conora i Floyda…”

No, dobio je arogantni i podcjenjivački odgovor, Johua je samouvjereno, ali i ne baš korektno, poručio Stipi: “Tko je taj je*** lik??!!”, zapravo to i nije bio odgovor Joshue Stipi Miočiću već je on parafrazirao, neki bi rekli i plagirao, Conora McGregora i njegovu izjavu s konferencije za novinare uoči UFC-a 205.

Bahatost boksačkog prvaka obišla je svijet, no, nije pokolebala Miočića koji mu je odgovorio putem Twittera:  “Ja sam najopakiji čovjek na planeti. Ti nisi čak ni najopasniji čovjek u Ujedinjenom Kraljevstvu”. Ovakvom objavom Stipe je oduševio brojne fanove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.