Stipić: Petković u kategoriji “žigolo”, a imao sam osjećaj da je Šibenik kao Real

Foto: snimka zaslona

Nogometni trener Tomislav Stipić gostovao je u emisiji HTV-a “Stadion” i komentirao Petkovićevo izvođenje penala u derbiju protiv Rijeke, stil igre Dinamovog napadača te utakmicu između Šibenika i Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O Petkovićevom načinu izvođenja penala protiv Rijeke.

– To je previše estetski, to je previše “cool”. On je jedan igrač kojeg ja svrstavam u kategoriju “žigolo”, gdje ga ili volite ili manje volite. Kad njega gledate na utakmici, ne možete ostati hladnokrvni. Posebno sam ga stavio pod povećalo jer me oduševio, rekao je Tomislav Stipić.

Komentirao je i igru u derbiju kola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Rijeka je prvo poluvrijeme stvarno senzacionalno odigrala. Za Dinamo kao da je ova utakmica došla prerano. Dinamo se sporo kretao u prvom poluvremenu, bez dubine. Krznar je u derbiju puno mijenjao, strukturu, sustav i njegove korekcije su donijele uspjeh. Ali on najbolje zna zašto je na poluvremenu bilo 3:0 za Rijeku, rekao je.

“Imao sam osjećaj da je Šibenik kao Real Madrid”

Rekao je kako je u utakmici Šibenika i Hajduka bio s puno stvari iznenađen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Iznenađen sam što je Krovinović žrtvovan protiv ekipe, uz sav respekt, koja je bez pedigrea, koji je nakon 16 minuta morao napustiti igru. Diamantakos kojeg nema na mapi, Ljubičić nije dao gol u ovoj sezoni, ali dobro djeluje i dijete je Hajduka. Gustafsson je na poluvremenu mijenjao Čolinu koji je igrao desno i možda zato nije mogao ništa i Diamantakosa koji nema kontinuitet utakmica, a imao je stopostotnu priliku, i tu trener priznaje svoju grešku i grešku igrača.

Komentirao je reakcije igrača Hajduka u utakmici protiv Šibenika.

– Emocije su dar, a mogu biti najveće prokletstvo. Tri prilike od njih četiri u drugom poluvremenu bile su iz prekida. I kad vidite njihov govor tijela, imao sam osjećaj da je Šibenik kao Real Madrid. Naglašavaju kako žele biti prvaci, onda ne može se dogoditi ovakav govor tijela jer to odaje slabosti, ne samo za mene, već i za klub, ljude u klubu, publiku i to nije dobro, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.