Stipić: Protiv Varaždina odigrati sa stavom

Foto: fah

Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo s 1:0 u utakmici 35. kola Prve HNL što je dodatno zakompliciralo situaciju na dnu ljestvice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je to prvi trijumf Puljanina nakon devet prvenstvenih utakmica bez pobjede, dok Slaven Belupo nije uspio izbjeći peti uzastopni prvenstveni poraz.

Koprivničkom prvoligašu trebao je samo bod da kolo prije kraja prvenstva osigura ostanak. Ovako će odluka pasti u posljednjem kolu u kojem Slaven Belupo dočekuje Varaždin.

– Ovo je peta utakmica u kojoj nam je trebao “lucky punch”. Danas nismo, nažalost, uzeli ni taj jedan bod. Stihijska utakmica, imali smo više šuteva, ali nismo bili probojni. Pretrčali su nas uz aut liniju, imali više dinamike i brzine. To nam se dogodilo nekoliko puta. Ispraznili smo se u zadnjem periodu. Sada moramo nešto izmisliti kako bismo u zadnjoj utakmici protiv Varaždina odigrali sa stavom, rekao je trener Slavena Tomislav Stipić, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.