Strasser vodi, Zubčić zasad 16., Kolega 25., Rodeš nije završio vožnju

Foto: fah

Nakon još jednog dobrog rezultata u veleslalomu, petog mjesta u Schladmingu, Filipa Zubčića i njegove kolege iz reprezentacije večeras očekuje nastup u noćnom slalomu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trenutačno vodi Nijemac Linus Strasser s 10 stotinki prednosti pred Norvežaninom Timonom Hauganom. Francuz Clement Noel je zasad treći (+0.36).

Vodeći u poretku slaloma, domaći skijaš Manuel Feller zaostaje za vodećim 1.04 sekunde.

Prvi je od naših skijaša nastupio Zubčić sa startnim brojem 16. Sigurnom, no ne i dovoljno brzom vožnjom u cilj je ušao sa sekundom i 98 stotinki zaostatka za Strasserom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samuel Kolega, koji je skijao pod temperaturom, u cilj je ušao s velikim zaostatkom (+2.89).

Istok Rodeš, koji je na posljednjem slalomu u Kitzbühelu bio odličan 11., nije uspio završiti prvu vožnju.

Nažalost, u odnosu na jučerašnji veleslalom, danas je toplije u Schladmingu i počela je padati kiša.

Najbolje plasirani hrvatski slalomaš je Istok Rodeš na 18. mjestu sa 69 bodova. Samuel Kolega je 21. sa 64 boda, a Filip Zubčić je 32. s 28 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ukupnom poretku Svjetskog kupa Zubčić je deveti s 313 bodova, Rodeš je 62. (69), a Kolega 66. (64), piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.