Stravične prijetnje terorista ISIS-a uoči Svjetskog prvenstva: Messiju i Ronaldu režu glave i najavljuju krv na travnjacima

Foto: Snimka zaslona

Mjesec dana prije početka Svjetskog prvenstva teroristička skupina ISIS poslala je nevjerojatnu, zastrašujuću prijetnju najistaknutijim sudionicima svjetske nogometne smotre. Naime, posebno su se obrušili na Cristiana Ronalda i Lionela Messija, dvojicu u ovom trenutku najboljih igrača svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teroristi su tako objavili fotografiiu na kojoj Messiju i Ronaldu na posebno okrutan način, inače takvim teroristima svojstven, oduzimaju život.  “Teren će biti okupan vašom krvlju. Pobjeda na Svjetskom prvenstvu bit će naša”, poručili su teroristi uz fotografiju na kojoj režu glave dvojici nogometnih divova. Nažalost, ovo nije prvi put da islamski teroristi prijete napadima tijekom SP-a u Rusiji, ne tako davno su objavili fotografiju Lionela Messija iza rešetaka.

Dakako, osiguranja u Rusiji bit će do sada neviđeno na sportskim manifestacijama te stručnjaci vjeruju kako će igrači i navijači ipak biti dobro zaštićeni, pa i od terorističkih ubojica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.