Štrlek otkrio razlog raskola s Červarom i zašto ga neće biti na Euru

epa07290570 Manuel Strlek of Croatia celebrates during the IHF Men's Handball World Championship match between Croatia and Bahrain in Munich, Germany, 16 January 2019. EPA/PHILIPP GUELLAND

Lino Červar objavio je popis 28 igrača na koje računa za nastup na Euru koji 9. siječnja za Kauboje počinje u Grazu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oglasio se Manuel Štrlek koji je na opće iznenađenje ispao sa popisa 28 igrača za Euro, pišu Sportske novosti.

“Jednostavno, nismo se našli i ja sam odlučio povući potez, to je dio koji je bitno reći. Razgovarali jesmo, iskreno, potpuno otvoreno izbornik i ja, ne samo jednom. I u srijedu smo se čuli… Rekli smo jedan drugom što nam je na duši i ja to ne bih iznosio pred javnost, jer kako god, godinama smo radili skupa, napravili puno toga i mislim da bilo kakvo širenje priče u smjeru koji može samo odmoći nema nikakvog smisla. Ja nisam tu, ali sam srcem i dušom uz reprezentaciju i želim im da osvoje zlato i da se skupa veselimo. Imamo odlične igrače na mojoj poziciji, tu nema nikakve dvojbe”, rekao je Štrlek.

Nisam ljut ni na koga, imao sam samo potrebu razgovarati, to sam učinio i na kraju povukao potez. Znate, jako dugo sam tu, ta reprezentacija mi je dala puno u životu, tako da nije baš sve lako kako se čini. No, eto tako je, možda je moglo i drugačije, ali nije”, zaključio je mirno i staloženo Manuel Štrlek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.