Subašić: Mbappe – nije mali izvanzemaljac, dobar je igrač, ali je produkt momčadi koja je dobro igrala

Foto: fah

Danijel Subašić ušao je u novu sezonu s Monacom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Prošla je sezona za nas bila stvarno vrhunska, sve se poklopilo. No otada nam nema petorice, od toga dvojice koji su cijelo vrijeme bili tu, Dirar i Germain, bili su jako važni za ekipu i atmosferu, sigurno da nam puno nedostaju. Svi nedostaju, ali ova dvojica posebno. Poremetio se kostur momčadi, ali što je, tu je, to je nogomet”, kaže za Sportske novosti.

Komentirao je i lude iznose po pitanju Mbappeova odlaska.

“Nije mali izvanzemaljac. On je dobar igrač, sve to stoji, no upao je u momčad koja je kvalitetno igrala i on je samo produkt toga. Nastavio je zabijati, dobio je samopouzdanje. Ali nije bitan on, bitna je momčad. Evo, u subotu je igrao i što je napravio? Ništa. Ako samo njega gledamo”, kaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.