Sučić: Najsretnija sam osoba na svijetu, svima smo pokazali da smo najbolji

Rijeka, 22.05.2024 - Uzvratna finalna utakmica Hrvatskoga nogometnoga kupa Rijeka - Dinamo na stadionu Rujevica. Na slici Petar Sučić slavi postignuti zgoditak. foto HINA/ Damir SENČAR/ ds

Nakon što je Dinamo pobijedio Rijeku 3:1 u uzvratnom susretu finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa te osvojio duplu krunu, akteri su iznijeli svoje dojmove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pred mikrofone je stao Martin Baturina, strijelac drugog pogotka koji je prelomio utakmicu.

– Osvojili smo trostruku krunu, Superkup na početku sezone. Jako sam sretan, ponosan na sebe i cijelu ekipu. Jedna uspješna sezona je iza nas.

> Dinamo pobjedom 3:1 na Rujevici osvojio Kup i duplu krunu!

– Rijeka je bila veliki konkurent nama, bila je liga ove godine stvarno dobra. Hajduk je tu bio, Rijeka se držala do kraja, ali mi smo znali da smo Dinamo i da možemo, dodaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slijedi Europsko prvenstvo.

– Dok god nosim dres reprezentacije dat ću sve za njega. Hvala izborniku na pozivu.

Petar Sučić postigao je prvi pogodak, a kojim su “otvorili Riječane”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Trenutno sam najsretnija osoba na svijetu. Ponosan sam na dečke, stožer i sve navijače. Pokazali smo svima da smo najbolji. Osvojili smo u kratkom razdoblju duplu krunu. Nadam se da smo navijačima lijepo vratili, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.