Šuker opisao suradnju s Maradonom: ‘Rekao mi je da ne želi da se krećem tamo’

Foto: Twitter/Keystone

Diego Maradona i Davor Šuker, koji je za taj klub igrao od 1991. godine, jedno vrijeme su bili tandem o kojem se pisalo. Ali u tom radzdoblju nije to bio Maradona iz najboljih dana, a uništio ga ne i kokain.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dugo nisam igrao nogomet i više nisam najbolji na svijetu, ali i dalje imam iste snove kao što sam ih imao kao petnaestgodišnjak”, rekao je na predstavljanju.

Šuker je za Sportske novosti opisao kako je izgledalo kad je došao igrati u isti klub.

“Diega Maradonu sam kao dječak gledao na televiziji, a sada s njime doručkujem, treniram i igram u istoj momčadi. To je nevjerojatno. Jednog dana Diego je kasnio na trening, a onda stigao svojim Ferrarijem. U ekipi je bilo odlično raspoloženje, bili smo klapa. Kad smo ga vidjeli prekinuli smo trening i potrčali prema njegovom autu te se počeli bacati po njemu”, kaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Molio sam se da mi se Diego obrati u svlačionici, da me nešto pita ili sugerira. I onda me jedan dan dozvao. Bio je prilično jasan. Rekao je: “Davore, ne želim da se krećeš prema krilu, samo spusti glavu i trči ka suparničkom golu. Lopta će ti uvijek doći, a ti je onda spremi u mrežu. I stvarno je bilo tako. Pogledajte moje golove za Sevillu, većina ih je postignuta na isti način”, opisuje.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.