Svjetsko prvenstvo streljaštvo: Pejčić, Gorša i Čerina osigurali nastavak natjecanja u malokalibarskoj pušci

Foto: fah

Hrvatski strijelci Snježana Pejčić u ženskoj te Petar Gorša i Marin Čerina osigurali su plasman u nastavak natjecanja u malokalibarskoj pušci (60 metaka ležeći) na Svjetskom prvenstvu u streljaštvu u južnokorejskom Changwonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U utorak, trećeg dana natjecanja, Snježana Pejčić je u kvalifikacijama zauzela treće mjesto sa 621,8 bodova, dok su druge dvije hrvatske predstavnice Marta Željković i Tanja Perec zauzele 32. odnosno 38. mjesto. Željković je u svojoj skupini osvojila 606,1 bodova, a Perec je osvojila 608,7 bodova.

Gorša je u svojoj kvalifikacijskoj skupini bio drugi sa 625,8 bodova, a Marin Čerina je u svojoj skupini bio 27. sa 615. bodova. Josip Kuna ostao je bez plasmana u nastavak natjecanja, on je u svojoj kvalifikacijskoj skupini bio 41. sa 618 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.