Talijanski mediji: Boban je izgubio spor protiv Milana

Foto: fah

Zvonimir Boban navodno je izgubio sudski spor protiv Milana, kojeg je tužio za odštetu nakon što je u ožujku prošle godine dobio otkaz na mjestu direktora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sud je donosio odluku o tome što Bobanu pripada nakon otkaza i donio je odluku da mu klub mora isplatiti 5.375.000 eura. Od toga je 4.125.000 eura spadalo pod materijalnu, a 1.250.000 pod nematerijalnu štetu, plus kamate i revalorizacija i 843 eura troškova te 51.450 eura odvjetničkih naknada.

Milan se žalio na tu odluku, a sud je smanjio kaznu na oko 4.2 milijuna eura pa Boban sada mora vratiti 1.2 milijuna eura razlike koja mu je već isplaćena, piše Calcio e Finanza, a prenose brojni drugi talijanski mediji.

Boban je otkaz dobio nakon što je kritizirao upravu u intervjuu za Gazzettu dello Sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Do prije nekoliko dana mislio sam da su priče o dvjema dušama unutar kluba neistina usprkos različitostima u kulturama, kao i razlici u strastvenosti oko kluba. Činjenica da pričamo o ovome svakako nije dobra. Najgore je što se ovaj destabilizirajući trenutak događa sad kad momčad napreduje i možete vidjeti naporan rad Stefana Piolija. Ne dati nam ni upozorenje je potez bez poštovanja i elegancije. To nije Milanov način ili barem ne ono čega se mi sjećamo kao Milanova načina”, rekao je tada Boban.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.