PPD poražen u Kielu, Duvnjak zabio sedam hrvatskom prvaku

Zagreb, 17.9.2020.- Utakmica 1. kola skupine B rukometne Lige prvaka PPD Zagreb - Kiel u Areni Zagreb. Na slici Domagoj Duvnjak. foto HINA/ Admir BULJUBAŠIÆ/ ua

PPD Zagreb poražen je od višestrukog prvaka Europe i aktualnog njemačkog prvaka Kiela u četvrtom kolu skupine A Lige prvaka s 36:28 (18:15) , što je treći europski poraz hrvatskog prvaka u novoj sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjednike je s osam golova predvodio Norvežanin Harald Reinkind, a sedam je iz samo osam udaraca na gol zabio hrvatski reprezentativac Domagoj Duvnjak. Ivan Čupić i Filip Vistorop su s po šest pogodaka predvodili PPD Zagreb.

Kiel je sa šest bodova iz četiri nastupa privremeno došao do drugog mjesta na ljestvici skupine A, a bodovno je izjednačen s Aalborgom. PPD Zagreb je s jednim bodom ostao na predzadnjem, sedmom mjestu.

Za tjedan dana rukometaši PPD Zagreba će u petom kolu Lige prvaka gostovati kod norveškog Elveruma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.