Tedeschi odlučio: Cedevita napušta državu i odlazi u Sloveniju?

Foto: fah

Iako još nije potvrđeno stiže informacija iz Ljubljane koja kaže da je Emil Tedeschi, predsjednik Cedevite i glavni sponzor peterostrukog hrvatskog prvaka, odlučio preseliti svoj omiljeni klub u slovenski glavni grad, piše Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tedeschi je spreman preseliti svoj košarkaški brend iz Zagreba u Sloveniju gdje njegova Atlantic grupa ima poslovne interese.

Cedevita se ne bi ugasila nego bi ostala u formi košarkaške akademije, barem do isteka koncesije na Zagrebačkom Velesajmu koja traje još dvije godine, a igrala bi i seniorska momčad. No ne bi više igrao besmislenu regionalnu ABA ligu, niti u Europi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.