Težak poraz Osijeka u Turskoj, Rijeka do dva gola prednosti

Foto: fah

Polovičan uspjeh hrvatskih klubova koji su od 20 sati igrali svoje prve dvoboje trećega pretkola Konferencijske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rijeka je pobijedila B36 Torshavn 3:1 i vraća se s Farskih otoka s pozitivnim rezultatom. Nažalost, Osijek je teško poražen u Turskoj. Adana Demirspor je slavila 5:1.

Najteži europski poraz Osijeka

Prva dva gola za Adanu postigli su Jonas Svensson (3) i Yusuf Sari (16), da bi u nastavku dva puta mrežu Osijeka tresao Cherif Ndiaye (52, 67-11m) prije no što je Šime Gržan (73-11m) smanjio na 4-1 da bi Yusuf Erdogan (88) postavio konačnih 5-1.

Uzvratna utakmica igrat će se za tjedan dana u Osijeku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rijeka se sa Farskih Otoka vraća s prednošću

B36 je poveo u 33. minuti pogotkom Hannesa Agnarssona. Iz dvojbeno dosuđenog kaznenog udarca Niko Janković je u 41. minuti postigao izjednačujući pogodak za Rijeku. Početkom drugog poluvremena, u 48. minuti, Bruno Goda je bio strijelac za vodstvo Riječana. Konačnih 3-1 postavio je Stjepan Radeljić u 88. minuti.

Uzvratna utakmica je na rasporedu 17. kolovoza na Rujevici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.