Težak poraz u Portu: Desetka Nikole Vlašića ipak nije desetka Luke Modrića…

epa08649567 Portugal national team player Joao Moutinho (L) in action against Croatia national team player Nikola Vlasic during their UEFA Nations League soccer match, League A, group 3, matchday 1, held at Dragao stadium in Porto, Portugal, 05 September 2020, EPA/MANUEL FERNANDO ARAUJO

Hrvatska nogometna reprezentacija doživjela je težak poraz večeras u Portu od aktualnih prvaka Europe, reprezentacije Portugala u 1. kolu Lige nacija.  Portugal, bez Cristiana Ronalda, doživjela je poraz od 4:1, rezultat je mogao biti i puno gori po nas, spašavao nas je Dominik Livaković. Još jednom se potvrdilo, bez kapetana Luke Modrića, bez Ivana Rakitića, bez uvjetno rečeno ”staraca”, Hrvatska ni blizu nije ona reprezentacija kakva je to bila prije dvije godine na SP-u u Rusiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tek se nešto malo promijenili u igri kad su u igru ušli ”seniori” Marcelo Brozović, Ivan Perišić te Bruno Petković, koji je zabio počasni gol za Vatrene. Izbornik Zlatko Dalić imao je što vidjeti, odnosni vidjeti sve ono što nije valjalo, a nije valjalo puno toga.

Kako je Hrvatska igrala bez kapetana Modrića tako je njegov broj 10 obukao Nikola Vlašić, koji se uklopio u sivilo naše reprezentacije, tek jedan udarac na početku susreta i to je to. Desetka je igrala za Vatrene, ali ta desetka ipak nije Luka Modrić. I to je ono što nas treba brinuti, ipak je Luka blizu kraja karijere i to će vrijeme vrlo brzo doći.

Inače, kapetan je večeras bio Domagoj Vida, još jedan koji je odigrao – slabo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Luka Modrić desetku u hrvatskom dresu nosi od 2009. godine, nakon što se oprostio Niko Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.