Thompson iz Varaždina, hoće li u Dalićevo rodno Livno: Što god on kaže ja ću napraviti, ako me pozove u Livno ja dolazim!

Foto: Snimka zaslona

Marko Perković Thompson nakon ”krnjeg” nastupa u Zagrebu nastupio je, ovog puta slobodno i bez bilo kakvog oblika sabotaže, na dočeku izbornika Vatrenih u Varaždinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Thompson je po želji igrača, predvođenih kapetanom Lukom Modrićem, dobio poziv da nastupi na spektakularnom dočeku u Zagrebu, na prepunom Trgu bana Jelačića, no, organizator to nije dopustio te tako nije ispunio ni minimalnu želju hrvatskih reprezentativaca. Popularni glazbenik otpjevao je jednu pjesmu (”Lijepa li si”), nakon toga je organizator isključio mikrofon, a igrači i Thompson nastavili su jedno vrijeme pjevati bez matrice – ”Geni kameni.”

Kako smo već spomenuli u Varaždinu je sve prošlo fantastično, bez sabotaže i bez uplitanja sa strane. Varaždinci su oduševljeno dočekali Dalića, a nakon svake su Markove pjesme skandirali ”hoćemo još.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kakvi su dojmovi Marka Perkovića Thompsona nakon veličanstvenog dočeka izbornika Zlatka Dalića u Varaždinu?

”Teško je skupiti sve te dojmove, to je toliko emocija, to je toliko ove ljepote, svega što je ovaj narod kupija, kupija, kao da je sve odjednom eksplodiralo. Naš veličanstveni Zlatko. Ovako je bilo kad je sedma varaždinska (7. gardijska brigada – Pume) dolazila nakon pobjede hrvatske vojske. Kad je cijela Hrvatska bila sretna, imam osjećaj da je tako danas bilo u Varaždinu. Što kazati? Hvala dragom Bogu što nam je dao ovakvog čovjeka, što nam je dao ove sjajne momke, igrače koji su proslavili Hrvatsku diljem svijeta, koji su srcem i dušom igrali za svoj narod, za sve one ljepote koje ovaj narod ima. Teško je jučerašnji i današnji dan opisati. ”

U Varaždinu, jednom tolerantnom i liberalnom gradu, nisu vam isključivali mikrofon, dali su vam pjevati ”Geni kameni”, u Zagrebu to nije bio slučaj, kako tumačite tu razliku između jednog liberala Čehoka i nekih drugih koji nisu čak ni poštivali želje našeg izbornika i igrača?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Možda to treba staviti na stranu, bilo je kako je bilo, organizator nije htio da hrvatski reprezentativci proslave na svoj način, no, opet su oni proslavili na svoj način i opet je to bilo super i danas je bilo sve super. Drugi puta ćemo komentirati neke stvari, danas je ovdje slavlje…”

Hoće li Thompson ići u rodno Livno Zlatka Dalića?

‘Ma ne samo ja, cijeli hrvatski narod je Dalić zadužio, i što god kaže ja ću napraviti, za te igrače, za te momke, za ovaj uspjeh, ako me pozove u Livno ja dolazim u Livno”, poručio je za TV Bujicu iz Varaždina Marko Perković Thompson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.