Tin Srbić nakon osvajanja srebra: Pripremio sam se na bol i dao najbolje što sam mogao

Foto: snimka zaslona

“Srebro je ovdje oko vrata i jako, jako sam ponosan i sretan što sam iz ove situacije izvukao stvarno najbolje što sam mogao. Imao sam dobar osjećaj uoči finala, ali mislim da su me kvalifikacije psihički ispraznile”, poručio je najbolji hrvatski gimnastičar Tin Srbić nakon što je osvojio srebrnu medalju na preči na Svjetskom prvenstvu u gimnastici u Stuttgartu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nakon kvalifikacija je bilo problema sa Savezom koji je rezervirao hotel samo do kvalifikacija, ne vjerujući da ćemo ući u finale. I kad smo ušli u finale naravno da je bilo problema s produženjem hotela. Najprije smo na treninge dolazili s koferima, a zatim su nas smjestili u hostel udaljen od dvorane sat vremena autobusom. Bio sam dva dana bez rehabilitacije i odmora i mislim da je to pomoglo da dođe do ozljede… I da sam nešto danas zabrljao ne bih krivio to već samo sebe, kao što sam sada ponosan što sam iz toga izvukao maksimum. Pripremio sam se da će me boljeti u finalu i jednostavno napravio najbolje što sam mogao”, dodao je Srbić.

“Evo, jedno 18 godina sanjam da izborim Olimpijske igre. Uspio sam. Sada je napokon konačno i potvrđeno da sam to ostvario. Ne znam što bih rekao. Jedva čekam! Sad već poslije ovoga kreću i pripreme za Olimpijske igre u dogovoru s trenerom. Stvarno sam jako sretan i uzbuđen zbog toga svega”, dodao je Srbić, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.