Tko će naslijediti Zlatka Kranjčara? ‘Često se čujem sa Zdravkom Mamićem!’

Foto: fah

Nakon što je Zlatko Kranjčar, a poslije debakla na Rujevici protiv Rijeke, dao ostavku hrvatski prvak traži nasljednika, privremeno momčad vodi Željko Sopić, donedavno pomoćni trener kluba. Koji je to nasljednik?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Između redaka, doduše ne baš glasno, spominje se mogućnost da dođe stranac, između ostalih govori se i o bugarskom izborniku 41-godišnjem Ivajlu Petevu. S obzirom da je Petev izbornik bugarske reprezentacije malo je vjerojatno da bi on došao u Zagreb, iako tvrdi da je u odličnim odnosima sa savjetnikom Dinama Zdravkom Mamićem, s kojim se često čuje telefonom.

Naime, Petev je u prošlosti navodno dva puta odbio poziv Zdravka Mamića da preuzme Dinamo, iz razloga što je tada imao dobro osigurani i plaćeni posao, inače Petev ne bi imao ništa protiv toga da sjedne na klupu Dinama. ” Jedini je razlog zašto sam u dva navrata odbio Dinamo je taj što sam oba puta imao posao. Pa tko od trenera ne bi htio voditi takav klub?! Dinamo je jedan od najvećih klubova u ovom dijelu Europe. Igra u Ligi prvaka i svaki bi trener htio voditi Dinamo”, rekao je za tabloid 24 sata Petev.

S obzirom da Dinamo traži trenera nakon odlaska Zlatka Kranjčara novinari su pitali Peteva je li on i sada u igri. “U dobrim sam odnosima sa Zdravkom Mamićem, još otkad sam kao trener vodio Ludogorec protiv Dinama u pretkolu Lige prvaka. Što ću mu odgovoriti ako me opet bude zvao na klupu? Opet ću ga morati odbiti. Moji planovi su trenutačno vezani za bugarsku reprezentaciju. Ovdje imam još više od godinu dana ugovora i s Bugarskom nastavljam kvalifikacije za SP”, poručio je Petev koji je tako dragovoljno otpao iz kalkulacija da sjedne na vruću klupu hrvatskog prvaka koji zaostaje i u hrvatskom prvenstvu, a ni u Ligi prvaka ne ide baš najbolje. No, sve se to još da popraviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petev ipak nije u potpunosti zatvorio vrata Dinamu, naime, rekao da se ne zna što budućnost donosi, što znači da će njegov položaj kao izbornika ovisiti o rezultatima bugarske reprezentacije. Ako mu se počne tresti izbornička klupa evo ga u Zagrebu, pod uvjetom da Dinamo već neće imati pravog čovjeka na klupi.

I dalje će modri trenera morati tražiti u Hrvatskoj, eventualno u Sloveniji, Ćiro, kao vječni kandidat, je ostario, iako on to još sam ne zna, u igri su Kopić, Katanec, Jurčić, Vlak….

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.