Tko je favorit Ivana Rakitića za novog trenera Barcelone?

Foto: fah

Trener Barcelone, Luis Enrique, kao što je odavno poznato, na kraju sezone, bez obzira na razvoj utrke između Reala i Barce za naslov u Španjolskoj, napušta klub. To je poznato, ono što se ne zna zapravo je njegov nasljednik, iako se u javnosti kalkulira s nekoliko imena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tko će naslijediti Enriquea trebalo bi se znati poslije finala Kupa kralja u kojem je Barca favorit s obzirom da igraju protiv ipak puno skromnijeg Alavesa. Favorit nekih igrača je aktualni pomoćnik trenutačnog trenera Luisa Enriquea, Juan Carlos Unzue, koji ima i potporu hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića. Hrvatski reprezentativac igra sve u bolje u Barci poslije jedne kraće krize.

“Uvjeren sam da će predsjednik ili tko god odlučivao tko će biti novi trener tražiti osobu kojoj vjeruju i koja će im osigurati mir.”, rekao je hrvatski veznjak koji tvrdi da je “Juan Carlos netko tko je godinama s igračima u klubu…”

“Poznaje nas dobro i već je u klubu. Uvjeren sam da će vodstvo kluba odlučiti što je najbolje i ja ću ih podržati”, poručio je Ivan Rakitić.  Spomenimo kako se uz aktualnog pomoćnika, aktualnog trenera, spominju i Ernesto Valverde iz Athletic Bilbaa, izbornik Čilea Juan Antonio Pizzi, kao i trener Evertona, legendarni Nizozemac Ronald Koeman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.