Tko ne može nastupiti na ovotjednim uzvratnim utakmicama Lige prvaka?

Ovaj tjedan igraju se još četiri uzvratne utakmice u Ligi prvaka, donosimo vam pregled igrača koji neće moći igrati zbog suspenzija i ozljeda

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U utorak, 17.3. se igraju prve dvije utakmice Lige prvaka:

Monaco – Arsenal (3:1) 20:45

Arsenal će kod Monaca u utorak pokušati nadoknaditi zaostatak 1:3, ali u tome mu neće moći pomoći Axel Oxlade-Chamberlain koji zbog problema s butnim mišićem mora pauzirati četiri tjedna.
Pridružio se podužoj listi ozlijeđenih topnika, na kojoj su Jack Wilshere (gležanj), Mathieu Debuchy (rame) i Gabriel (kvadriceps).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na drugoj strani Monaco i dalje ne može računati na Lacinu Traorea koji se oporavlja od loma noge. Upitan je nastup zbog problema s butnim mišićem Jeremyja Toulalana, Geoffreya Kondogbije i YannickaFerreira-Carrasca (gležanj).

Atletico Madrid – Bayer Leverkusen (0:1) 20:45

Atletico Madrid i Bayer Leverkusen također su u akciji u utorak navečer. Španjolski prvaci imaju samo jednu brigu zbog zdravstvenih. Saul Niguez propustio je subotnji remi 0:0 kod Levantea, nakon što se nije oporavio od udarca u bubrege koji je zaradio u prvoj utakmici protiv Bayera.
Najveći problem za momčad Diega Simeonea je suspenzija stoper Diega Godina, kao i neigranje Tiaga koji je isključen u Leverkusenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nijemci će vjerojatno biti bez Roberta Hilberta koji je izašao iz igre u 63. minuti protiv Stuttgarta (4:0) zbog problema s koljenom.

Upitni su nastupi Larsa Bendera (gležanj) i Emira Spahića (koljeno), no mogli bi se oporaviti do utakmice u Madridu. Još je neizvjesno hoće li nastupiti hrvatski reprezentativac Tin Jedvaj za apotekare. Jedvaj je najavio da će biti spreman za uzvrat, ali Nijemci dvoje u njegove minute.  Robbie Kruse pauzirat će do kraja sezone zbog ozljede gležnja.

U srijedu 18.3. su na rasporedu slijedeće dvije utakmice Lige prvaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona – Manchester City (2:1) 20:45

U srijedu, Manchester City će na Camp Nou pokušati nadoknaditi poraz protiv Barcelone 1:2. Gael Clichy isključen je u prvom dvoboju i nema pravo nastupa u Barceloni. Domaćin ne može računati na Sergija Busquetsa (gležanj) koji se pridružio ozlijeđenima Thomasu Vermaelenu (butni mišić) i Martinu Montoyi (slomljena jagodična kost).

Borussia Dortmund – Juventus (1:2) 20:45

Istog dana na Signal Iduna Parku igraju Borussija Dortmund i Juventus, a Torinezi će pokušati bez Andree Pirla obraniti 2:1 iz prve utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jürgen Klopp ne može računati na Kevina Grosskreutza (butni mišić), a vjerojatno ni na Erika Drua i Nurija Sahina, obojica imaju problema s aduktorom. Mathias Ginter bori se s ozljedom butnog mišića, a Lukas Piszczek nije nastupao od prve utakmice na kojoj je ozlijedio gležanj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.