Toni Nadal: “Đokoviću je bilo teško pronaći mjesto kraj Federera i Nadala”

Foto: fah

U teniskom svijetu često se vode rasprave zašto Novak Đoković nema toliko navijača kao što ih imaju Rafael Nadal i Roger Federer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srpski je tenisač izjednačen sa Španjolcem i Švicarcem po broju osvojenih Grand Slamova, a ove godine na US Openu bio je na korak do kalendarskog Grand Slama, piše HRT.

Ipak, na tribinama je često više navijača njegovih protivnika. Toni Nadal, bivši trener Rafaela i njegov stric, pokušao je dati odgovor na to pitanje.

– Na njega je utjecalo to što se pojavio kad je već postojalo veliko rivalstvo između Rogera i Rafe. Oni su predstavljali dva različita stila i puta te je to privlačilo ljude. Bilo je teško za Đokovića pronaći svoje mjesto, rekao je Toni Nadal za Mundo Deportivo te dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Isto tako, Novak je izdao svoj ego u pojedinim trenucima kada se na terenu ponašao kako to ne priliči najboljem tenisaču svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.