Torcida i BBB ne zaboravljanju Vukovar: Pozvali sve da im se pridruže

Foto: fah

Najveće hrvatske navijačke skupine Torcida i Bad Blue Boysi i ove će godine obilježiti Dan sjećanja na žrtve Vukovara i Škabrnje. Navijači Dinama planiraju ići u Vukovar, a navijači Hajduka pripremaju obilježavanje u Splitu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pred nama su dani kada se s ponosom i poštovanjem prisjećamo velike žrtve i stradanja našega naroda te odajemo počast herojima Domovinskog rata i duboku zahvalnost za sve što su dali za Domovinu i slobodu svih nas. Dostojanstveno i ustrajno obilježavanje i čuvanje sjećanja na sve što su dali za Hrvatsku naša je obaveza i dužnost i zato vas sve pozivamo da nam se pridružite”, poručila je Torcida na Facebooku.

Kao i ranije, u subotu 18. studenog od 20 sati i 30 minuta okupit će se na početku Vukovarske ulice u Splitu (kod spomenika Dječaku s luminom) te će šetati do murala posvećenih Gradu heroju i junacima Domovinskog rata gdje je predviđeno paljenje svijeća i molitva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bad Blue Boysi će i ove godine sudjelovati u obilježavanju Dana sjećanja na žrtvu odlaskom u sam Vukovar.

“S obzirom na to da se Kuća u Vukovaru trenutno obnavlja, domaći Bad Blue Boysi su organizirali druženje u posebnom šatoru na Trgu Slavija koje će početi već rano ujutro. Pozivamo sve navijače Dinama da nam se i ove godine pridruže u Koloni i da na dostojanstven način obilježimo ovaj dan. U toku tjedna objavit ćemo dodatne informacije”, poručili su na Telegramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.