Totti: Donekle me je iznenadilo kako se je Salah odlično snašao u Liverpoolu

Foto: sportskeeda.com

Romina legenda Francesco Totti izjavio je da je u određenoj mjeri iznenađen kako se je Mohamed Salah odlično snašao u Liverpoolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Donekle me je iznenadilo kako se je Salah odlično snašao već u prvoj sezoni u Liverpoolu. No, kad pogledate kako jaku ekipu imaju i tko im je trener, onda i nisam toliko iznenađen. Za mene je Juergen Klopp jedan od najboljih trenera na svijetu i on mu je pronašao pravu poziciju na kojoj može dati svoj puni potencijal”, izjavio je Totti uoči prvog polufinalnog susreta Lige prvaka u kojem Liverpool dočekuje Romu (utorak, 20.45 sati).

Salah je za Romu igrao dvije sezone, a prošlog ljeta je preselio na Anfield za 42 milijuna eura. Za Liverpool je zabio 41 gol u svim natjecanjima, a 31 u engleskom prvenstvu, te je zbog toga izabran za najboljeg igrače sezone u Premier ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.