Trakavica oko odlaska Danija Olma se nastavlja: Ni Milan, ni Barcelona, već Bundesliga, tko zna kamo će Katalonac sutra?

Foto: fah

Trakavica oko odlaska najboljeg igrača Dinama, Danija Olma, i dalje se nastavlja. Prije samo nekoliko dana pisali smo o informacijama kojima navodno raspolaže katalonski Mundo Deportivo, a koje govore o skorom prelasku Olma u Barcelonu, no, danas se, gle čuda, sve promijenilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Mundo Deportivo piše kako je Dinamo navodno blizu dogovora s bundesligašem RB Leipzigom, koji trenutno predvodi Bundesligu, ali koji je daleko od ugleda kakav u nogometnom svijetu uživa jedna moćna Barcelona.

“Kao što znamo, Dinamo je ponudio produljenje ugovora Olmu, ali Španjolac ga nije prihvatio već je odlučan u tome da napusti hrvatskog prvaka kako bi se razvijao u jačem klubu. Leipzig vidi kao idealnu destinaciju jer njemačka momčad gaji napadački stil igre. Uz to, Leipzig će igrati osminu finala Lige prvaka, poznat je da daje puno prostora mladim igračima i svi ti faktori doveli su Olma blizu Njemačkoj”, piše Mundo Deportivo.

Dani Olmo posljednjih tjedana selio se, virtualno, naravno, po cijeloj Europi, ponajprije bio je skoro gotov njegov transfer u Barcelonu, odnosno povratak, što je ujedno i njegova velika želja, onda se pojavila mogućnost prelaska u Milan, izgledalo je kako ga tek formalnosti dijele od San Sira, no, na kraju nije došlo do dogovora, koji, objektivno govoreći, nikada nije ni bio izgledan kako su nam servirali pojedini mediji. Naime, Olmovi predstavnici tražili su sedam milijuna eura provizije. Milan i dalje navodno nije odustao, barem tako piše katalonski Mundo Deportivo, međutim, Leipzig spominju kao realniju opciju u ovom trenutku. Tko zna što će tvrditi već sutra?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane Sky Sport navodi da bivši kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, i bivši nogometaš Milana, danas jedan od čelnika spomenutog kluba, Zvonimir Boban, ne želi dati više od 20 milijuna eura za španjolskog reprezentativca, što, dakako, nije dovoljno.

Podsjetimo, Daniju Olmu ugovor s Dinamom vrijedi do ljeta 2021. godine, no, u nogometu postoje ugovori kako bi se kršili. Olmo je trenutno najbolji nogometaš hrvatskog prvaka, koji je svoju kvalitetu pokazao igrajući prošle jeseni i u najjačoj klupskoj nogometnoj ligi na svijetu, igrama je zaradio i poziv španjolskog izbornika te tako ostvario ”životni san.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.