Trakavica se približila svome kraju: Lionel Messi ostaje u Barceloni, da takva mogućnost postoji potvrdio je otac argentinskog igrača…

Foto: snimka zaslona

Napokon saga oko odlaska najboljeg igrača svijeta Lionela Messija ide svome kraju. Neki će reći posve očekivano s obzirom na ono što se događalo posljednjih dana. Naime, prema svemu sudeći Lionel Messi ostat će u Barceloni najmanje godinu dana, prije svega razlog je odšteta, čelništvo kluba ne misli popustiti, a La Liga čvrsto drži stranu kluba s Nou Campa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je objavio TyC Sports, šanse da Leo barem još jednu sezonu nosi dres Barcelone su ogromne, danas je to potvrdio i otac Lionela Messija, Jorge u usputnom razgovoru sa španjolskim novinarima.

Na pitanje postoji li šansa da Messi ostane u Barceloni Jorge je odgovorio kratko: ”Da!”

Na novo pitanje kako je prošao sastanak s Josepom Bartomeuom Jorge Messi je također kratko poručio: ‘‘Vrlo dobro.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle, izvjesno je da će navijači katalonskog kluba još barem godinu dana na svom Nou Campu gledati Messija, a nakon toga Argentinac će kao slobodan igrač moći birati kamo će i što će napraviti. Hoće li Manchester City čekati još godinu dana?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.