Trener Barcelone ponovno daje bizarne izjave: ”Ne zanima me gdje bi Real mogao izgubiti bodove”

Foto: fah

Trener Barcelone Quique Setien ponovno daje u najmanju ruku kontradiktorne izjave, neki mediji tvrde čak i bizarne. Naime, katalonski klub sinoć je pobijedio Espanyol 1:0 te je ostao koliko-toliko u igri za naslov prvaka Španjolske zajedno s Realom, koji ima prednost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjedom protiv Espanyola Barca je došla na korak do Reala, no, kraljevski klub ima utakmicu manje. Naime, Real će igrati protiv Alavesa u kojem će tri kola prije završetka prvenstva imati priliku ponovno pobjeći na čak četiri bodova razlike.

Zanimljivu je tim povodom izjavu dao trener Reala, Quique Setien, koji će vjerojatno uskoro postati bivši trener katalonskog diva, Setien tvrdi da ga ne zanima gdje bi Real mogao izgubiti bodove iako ako madridski klub ne kiksa do kraja prvenstva naslov odlazi s Nou Campa.

“Ne zanima me. Brinemo se samo za sebe i to što oni rade nas ne zanima. Vidjet ćemo šta će biti”,  kazao je Setien. Naravno, španjolski mediji su odmah, promptno,”skočili” na ovu kontroverznu izjavu trenera Barcelone, za kojeg smatraju da će ionako uskoro postati bivši.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.