Trener Benfice: ‘Dobro smo igrali u svim segmentima utakmice i bili smo bolji, a neke igrače smo uspjeli odmoriti’

Foto: fah

Nakon što je Benfica izborila plasman u četvrtfinale Europske lige, Bruno Lage nije skidao osmijeh s lica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon dva uzastopna loša rezultata, poraza u Zagrebu i remija u prvenstvu, pritisak javnosti je bio ogroman i treći neuspjeh dodatno bi pokvario atmosferu u klubu. Sada je sve opet savršeno.

“Dobro smo igrali u svim segmentima utakmice i bili smo bolji, a neke igrače smo uspjeli odmoriti,” kazao je strateg Benfice dodavši: “Igrali smo brzo, imali smo dobar protok lopte i htjeli smo natjerati Dinamo da se brani.”

Benficin strateg je naglasio kako su željeli napraviti prevagu na sredini terena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Željeli smo imati što veći posjed i zbog toga smo radili presing. Nakon što smo napravili izmjene to je bolje funkcioniralo,” poručio je Lage.

Golove za Benficu zabili su Jonas (71), Ferro (94) i Grimaldo (105).

“Dinamo se veći dio susreta branio, što je i normalno jer je imao pozitivan rezultat iz prve utakmice. U prvom poluvremenu nismo bili najbolji, no u nastavku smo odigrali odlično,” kazao je strijelac drugog gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Za nas je najvažnije bilo proći dalje,” dodao je Ferro kojem je to bio treći gol za Benficu ove sezone pri čemu prvi u europskim natjecanjima.

“Bio je to za mene poseban pogodak. No, nije moj gol najvažniji, bitnije je pomoći momčadi i jedino je važno da smo prošli u četvrtfinale,” kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.