Trener Bjelica: ‘Vidjeli smo na primjeru Hajduka da ne smijemo podcijeniti Saburtalo’

Zagreb, 22.07.2019 - GNK Dinamo otputovao je sa Zraène luke Franjo Tuðman u Tbilisi na 1. utakmicu drugog pretkola UEFA Lige prvaka protiv FC Saburtala iz Tbilisija. Na slici trener Nenad Bjelica. foto HINA/ Damir SENÈAR/ ds

Vidjeli smo ne samo na primjeru Hajduka nego i na puno primjera iz prošlih sezona da klubovi kao Barcelona ili Ajax mogu prokockati velike prednosti kada su uvjereni u prolaz, kazao je uoči puta u Gruziju trener Dinama Nenad Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Momčad Dinama u ponedjeljak je rano ujutro otputovala za Gruziju gdje je u utorak u 19.30 sati očekuje prva utakmica 2. pretkola kvalifikacija za Ligu prvaka protiv gruzijskog Saburtala.

“Vjerujem da ćemo odigrati dobru utakmicu i da ćemo odnijeti pobjedu. Suprostavljamo se jednoj dobroj momčadi koja već dugo igra u Europi i vjerujemo u nas, dobru formu, kvalitetu i da ćemo se vratiti kao pobjednici. Čuo sam se i s trenerom Šerifa Zoranom Zekićem koji je protiv Saburtala igrao i ispao u prvom pretkolu. Dao mi je dodatne informacije i dodatnu analizu koju su napravili u dvije utakmice, ali i mi smo ih puno analizirali i mislim da ćemo biti dobro pripremljeni za taj susret. Vodim 20 spremnih igrača i to je dovoljno za ovu utakmicu”, kazao je Bjelica.

Pobjednik dvoboja između mađarskog Ferencvarosa i mateške Valette bit će mogući protivnik zagrebačkoga Dinama u 3. pretkolu Lige prvaka, ukoliko hrvatski prvak prođe gruzijski Saburtalo, odlučio je danas ždrijeb u sjedištu UEFE u Nyonu. Jedan od mogućih protivnika bila je i beogradska Crvena zvezda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nemam nikakvih želja u ždrijebu, najveća želja mi je proći Saburtalo, a onda ćemo vidjeti. Pripremit ćemo se dobro tko god dođe, znam da bi svima najinteresantnije bilo da to bude Zvezda, ali tko god dođe mi ćemo se pripremiti”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.