Trener Bodo/Glimta uoči uzvrata na Maksimiru: Želimo igrati napadački

Foto: fah

U srijedu je na rasporedu uzvratni dvoboj play-offa Lige prvaka između Dinama i Bodo/Glimta. Nakon minimalne pobjede na svom terenu, trener norveške momčadi Kjetil Knutsen najavio je atraktivnu igru u Maksimiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Dobro smo se pripremili za uzvrat, naravno da nam je cilj igrati pametno i ne izlagati se previše, ali mi želimo igrati napadački, to nam je u klupskom DNK. Mogli smo u prvoj utakmici ostvariti i bolji rezultat, ali i dalje je sve otvoreno, rekao je Knutsen.

– Znamo dobro kakav je klub Dinamo. Nećemo imati podršku naših navijača, ali ja u potpunosti vjerujem svojim igračima. Imamo plan igre kojega se moramo držati, ali i prilagođavati se kako utakmica bude odmicala. Već smo igrali europske utakmice, želimo i da publika uživa u nogometu, dodao je norveški strateg.

Na konferenciji za medije Knutsena su pitali koga bi izdvojio iz momčadi Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Dinamo je odlična momčad u kojoj je jako teško nekoga istaknuti. Dobri su i individualno, a ako bih nekoga morao izdvojiti, onda je to njihova sedmica (Luka Ivanušec). Bit će zanimljivo, imaju veliku širinu, opasni su, s puno igrača dolaze u završnicu, ali i mi želimo igrati napadački, dodao je trener Bodo/Glimta.

Na konferenciji za medije uz trenera Knutsena bio je i stoper Bodo/Glimta Marius Hoibraten koji također najavljuje napadačku igru, jer ulog je velik – nastup u skupinama Lige prvaka.

– Svjesni smo što donosi ovako velika utakmica, igrat ćemo kao i uvijek napadački. Nećemo od toga odustati ni u Zagrebu, rekao je Hoibraten.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica je na rasporedu u srijedu u 21 sat, uz prijenos na Drugom programu HTV-a. Emisija uoči utakmice počinje u 20.05.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.