Trener Borussije: Na kraju smo shvatili da možemo biti momčad koja će sve iznenaditi

epa11325577 Mats Hummels (R) of Dortmund goes for a header to score the opening goal during the UEFA Champions League semi finals, 2nd leg soccer match of Paris Saint-Germain against Borussia Dortmund, in Paris, France, 07 May 2024. EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Treći put svojoj povijesti nogometaši dortmundske Borussije će igrati u finalu Lige prvaka. Njemačka je momčad u uzvratnom polufinalnom ogledu s istih 1-0 slavila protiv PSG-a i u Parizu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Prije prve utakmice osmine finala protiv PSV-a, prvi smo put razgovarali o tome kako bi mogao izgledati put do Londona i finala. Mnogi su tada sumnjali u nas. Prošle sezone izgubili smo prvenstvo kod kuće u zadnjem kolu. Sad sam sretan jer možemo barem nešto vratiti navijačima. Rasli smo sa svakom idućom utakmicom i na kraju smo shvatili da možemo biti momčad koja će sve iznenaditi”, nakon utakmice je za DAZN rekao trener Borussije Edin Terzić.

Legenda kluba Marco reus je dodao kako je sad nevažno što je PSG u dvije utakmice pogodio šest puta okvir vrata kad je njegova momčad na kraju ta koja je ušla u finale.

“Ovo je nešto neopisivo. Nakon više od 10 godina ponovno sam u finalu s Borussijom. Ousmane Dembele i Achraf Hakimi su nas tempom mučili i dosta smo patili. Na koji smo način dobili utakmicu nitko neće spominjati sutra. Sve njihove vratnice neće biti važne. Računa se samo da je Borussia Dortmund ponovno u finalu. Nitko nije ovo očekivao. To je jednostavno nevjerojatno”, rekao je Reus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.