Hoće li Zlatko Dalić nakon Eura napustiti kormilo hrvatske reprezentacije?

Foto: fah

Pred Vatrenima, i najuspješnijim hrvatskim izbornikom svih vremena, Zlatkom Dalićem, je novo veliko natjecanje. Naime, za otprilike mjesec dana na redu je Europsko nogometno prvenstvo, četvrto veliko natjecanje na koje je Dalić uspio odvesti Vatrene. Najviše od svih hrvatskih izbornika, naime, legendarni Miroslav Ćiro Blažević vodio je Hrvatsku na dva natjecanja, isto toliko natjecanja s Vatrenima ”vidio” je i Slaven Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dulje vrijeme hrvatski mediji nagađaju kako bi Dalić mogao napustiti hrvatsku reprezentaciju te otići ”trbuhom za kruhom” u neku egzotičnu zemlju ne bi li zaradio ozbiljan novac. Međutim, na sreću brojnih hrvatskih navijača Dalić ostaje Vatreni izbornik te uporno s reprezentacijom ostvaruje vrhunske rezultate.

Ništa se nije promijenilo, mjesec dana prije Eura ‘‘Dalić ponovno odlazi s kormila Vatrenih”. Naime, navodno je na njegov stol stigla ponuda iz ni više ni manje nego Katara, inače svjetske nogometne velesile, s ogromnim financijskim mogućnostima.

Navodno se radi o ponudi lidera katarskog prvenstva Al Sadda. I opet navodno su čelnici spomenutog kluba oduševljeni Zlatkom Dalićem i njegovom nogometnom filozofijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Iz svojih izvora saznali smo da je Zlatko Dalić prvi kandidat da naredne sezone bude novi trener Al Sadda.

Dalić ima sjajno iskustvo na ovim prostorima, a napravio je i sjajan posao sa reprezentacijom Hrvatske u posljednje vrijeme.

Također vodit će Hrvatsku i na Europskom prvenstvu u Njemačkoj”, pišu katarski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.