Trener Dinama nakon pobjede protiv Lokomotive okreće se Juventusu: Čekat ćemo priliku iz kontre!

Foto: fah

Trener Dinama Željko Sopić upisao je prvu prvenstvenu pobjedu na klupi Dinama, a nakon odlaska Zlatka Kranjčara. Dinamo je poslije tri poraza uspio pobjedu, doduše vrlo teško, protiv Lokomotive pogotkom u drugom poluvremenu.  Na konferenciji za tisak trener Sopić najavio je i utakmicu protiv Juventusa u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pobijedili smo nakon tri utakmice i tri poraza. Zadovoljan sam htijenjem, borbenošću i zalaganjem, ali kvalitetom igre nisam. Ipak, najvažnija su tri boda i iskreno mi je drago kao treneru Dinama i bivšem igraču Lokomotive da je to došlo na ovakav način. Konstantno se u medijima piše ”lako ćemo”. Rekao sam već na konferenciji prije utakmice da ću biti zadovoljan i rezultatom ”pola – nula” jer su to igrači od 18 do 20 godina na koje teško pada kritika i period gdje nismo dobro izgledali. Ako netko misli da nakon tri poraza možemo istrčati na teren i slaviti s 3,4 razlike – taj je u zabludi. Danas su bila bitna samo tri boda i bilo je najvažnije pobijediti, bilo to bacanjem na glavu ili autogolom”, kazao je novi trener Dinama.

Nakon pobjede protiv Lokomotive modri se okreću velikoj utakmici protiv Juventusa. Naravno, Juve je favorit, međutim, u sportu su iznenađenja, pa i senzacije, moguća.  “Protiv Juventusa ćemo biti u obrnutim ulogama. Mi ćemo stati u čvrsti blok kao Lokomotiva i čekat ćemo svoje prilike iz kontre i polukontre”, rekao je Sopić za kraj tiskovne konferencije.

Juventus na noge Dinamu ide vjerojatno bez golmana Buffona, ali vrlo izvjesno s Markom Pjacom u prvom sastavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.