Trener Dinama Nenad Bjelica prijavio 32 igrača UEFA-i za Ligu prvaka, na B listi Olmo, Moro…

Foto: fah

Trener Dinama, Nenad Bjelica, prijavio je UEFA-i za Ligu prvaka 32 igrača, od toga 24 igrača na A te osam igrača na B listi, na kojoj su igrači poput Mora, Marina, Danija Olma i to zato jer svaki klub igrače mlađe od 21 godine smije prijaviti na B listi. Trenerima se tako otvara prostor na A listi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je razlog, i ne samo kad je Dinamo u pitanju, što treneri igrače koliko god bili značajni za momčad, a ako su mladi, stavljaju na B listu, naime, na A listu žele prijaviti neke druge igrače koji bi momčadi u dugoj sezoni mogli dobri doći. U slučaju ozljeda, kartona, odlazaka…

Na popisu trenera Dinama našlo se i jedno ime koje je mnoge iznenadilo, radi se o 19-godišnjem Robertu Miškoviću,koji je u Dinamo II došao na posudbu iz Osijeka i to na godinu dana. Modri će u lipnju iduće godine moći otkupiti njegov ugovor.

Podsjetimo, hrvatski prvak 18. rujna na Maksimiru dočekuje Atalantu, protivnika koji je Dinamu po mjeri i koji bi se s Dinamom i Šahtarom trebao boriti za drugo ili treće mjesto u grupi. Prvo mjesto gotovo sigurno rezervirano je za Manchester City, Pepa Guardiole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na popisu Nenada Bjelice za Ligu prvaka nalazi se i posljednje Dinamovo pojačanje, Sandro Kulenović, koji je na Maksimir došao za dva milijuna eura iz Legije kako bi pojačao konkurenciju u napadu Dinama.  Ipak, najveće pojačanje Dinama je ostanak, barem do zime, najboljeg igrača Danija Olma.

Izbor Nenada Bjelice za Ligu prvaka:

Zagorac, Ademi, Pinto, Olmo, Hajrović, Andrić, Majer, Gavranović, Gojak, Šitum, Ivanušec, Marin, Moubandje, Atiemwen, Petković, Leovac, Horkaš, Moro, Theophile-Catherine, Stojanović, Lešković, Livaković, Perić, Dilaver, Kadzior, Oršić, Kulenović, Mišković…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.