Trener Gorice: Lokomotiva uz Rijeku u ovoj godini možda najkvalitetnija

30.03.2024., Varazdin- Utakmica 28. kola Supersport HNL-a izmedju NK Varazdina i HNK HNK Gorica. Photo: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Nogometaši Gorice u subotu u okviru 29. kola SuperSport HNL-a gostuju kod Lokomotive. Susret se igra od 16.50.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmicu su najavili trener Gorice Rajko Vidović te Jurica Pršir.

Gorica je u prošlom kolu slavila na gostovanju kod Varaždina s 4:2.

– Ljepše je nakon pobjede ići jednoj odličnoj ekipi kao što je Lokomotiva. Čeka nas izuzetno zahtjevan protivnik, možda u ovoj godini uz Rijeku najkvalitetniji. Dosta mlada ekipa s par iskusnih igrača, imaju odličnog trenera koji to vodi jako dobro. Ekipa koja je čvrsta, agresivna pa možda i najbolja u toj tranziciji iz faze obrane u fazu napada. Tako da sve, samo ne lagana utakmica za nas, istaknuo je trener Vidović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Odigrali smo baš dobru utakmicu kod Varaždina, mislim da nam to treba biti neka smjernica za dalje, da izađemo s tim gardom i pristupom. Nadamo se dobrim rezultatima, rekao je pak u najavi Jurica Pršir koji je postigao gol i asistirao u Varaždinu, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.