Trener Hajduka nakon pobjede protiv Varaždina: ”Mi smo Hajduk, želimo se boriti za vrh”

Split, 27.09.2020 - Utakmica 6. kola Prve HNL Hajduk - Varaždin. foto HINA/ Mario STRMOTIĆ/ ik

Nogometaši Hajduka svladali su u šestom kolu Prve hrvatske nogometne lige Varaždin 2:0. Nakon utakmice i pobjede, koja je donekle zaliječila rane poslije poraza i ispadanja u 3. pretkolu Europske lige od Galatasaraya, trener splitske momčadi, Hari Vukas, bio je zadovoljan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sve što smo htjeli smo dobili na početku utakmice. Nismo htjeli ništa prepustiti slučaju s cici-mici igrom. Željeli smo se nametnuti od prve minute, stisnuti, biti opasni. Rani gol je puno pomogao, a crveni karton pogotovo”, kazao je trener Hajduka te je dodao:

“I do crvenog kartona smo bili dominantni, opasni, dobri. Uvjeren sam da bismo zabili i više golova da nije bilo vremenskih neprilika. Ali, ne smijemo ništa prigovarati. Odigrali smo kvalitetnu utakmicu. Velike čestitke momcima na energiji i prikazanoj igri.”

Vukas tvrdi kako se nije pribojavao utakmice protiv Varaždina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Priprema ove utakmice je krenula odmah u svlačionici nakon utakmice u Istanbulu. Sve je u glavama igrača. Sve je između dva uha. Tu moraš biti jak, koncentriran. Mi smo Hajduk, želimo se boriti za vrh. Najmanje što igrač mora dati je davanje maksimuma i energije. Pristup koji smo imali se mora nastaviti dalje. To je preduvjet za dobar rezultat uz kvalitetu koju imamo. Nadam se da će to tako biti i dalje.”

Pred Hajdukom je gostovanje u Gorici, koja je u ovom kolu izgubila od Osijeka.

“To je jedan pravi ispit za nas, ali mi gore moramo ići uz respekt, ali s gardom”, poručio je na kraju Hari Vukas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.