Trener Milana o borbi za Ligu prvaka: ‘Još ništa nismo napravili’

Foto: fah

Nogometaši Milana u prošlom kolu Serie A deklasirali su u Torinu s 3:0 Juventus te su se tako približili Ligi prvaka, koju na San Siru sad već dosta dugo vremena čekaju. No bili su blizu i borbi za naslov prvaka Italije, ali ipak nisu izdržali, što se i očekivalo. Kako bi ostvarili plasman u Ligu prvaka Milanu trebaju najmanje dvije pobjede u preostala tri kola (Torino, Cagliari i Atalanta).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, sutra navečer Milan gostuje u Torinu te dakako samo pobjeda za Milan dolazi u obzir, izbora nemaju ako žele u Ligu prvaka moraju dobiti, čak i bez Zlatana Ibrahimovića.

“Moramo imati ravnotežu. Nije nas demoralizirao poraz od Lazija, neće ni ova pobjeda nad Juventusom. Ne smije nas to omesti, ne smijemo izgubiti naš fokus. Nama je potrebno još bodova. Imamo vjeru, svjesni smo svega, ali još ništa nismo napravili”, rekao je Pioli na tiskovnoj konferenciji te je dodao:

“Moći ćemo slaviti tek kad stignemo do Lige prvaka. Vrijeme je da zadržimo ovaj stav. Ne bojim se euforije, ali brinem jer detalji uvijek mogu odrediti utakmicu i imamo nekih poteškoća. Sutrašnja utakmica bit će drugačija od nedjeljne, a protivnici igraju s drugačijim sustavom i stavom, tako da će sve ovisiti o mojim odlukama i izborima”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pioli se nada da bi konkurenti Milana mogli negdje kiksati, iako je Napoli večeras deklasirao Udinese, ostali igraju sutra.

“Bilo bi dobro, ali moramo se ipak usmjeriti na sebe i na svoju igru”, poručio je glavni strateg Milana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.