Trener Rijeke: ‘Podržavam Bjelicu oko VAR-a, a Rijeka može izgledati kao Dinamo u dogledno vrijeme’

Foto: fah

Pred Rijekom je utakmica protiv Dinama, s trenerom Simonom Rožmanom koji još nije pobijedio na Rujevici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“S druge strane stajat će nam europski Dinamo koji u Ligi prvaka nije da bi samo nastupio nego se bori za prolazak skupine, a u HNL-u dominira sa prepoznatljivom igrom neovisno o tome gdje i protiv koga igraju i to je upravo ono što bi i ja htio da mi izgradimo u ovom našem procesu u Rijeci”, rekao je Rožman uči nedjeljnog derbija.

” Uz svo poštovanje prema tom Dinamu mi ćemo se boriti do zadnjeg daha. Kod igrača vidim veliki motiv, a ono što bih volio vidjeti kod njih je inat i timski stav koji možda malo fali u nekim situacijama. To nedostaje i na tome ću inzistirati. Nedostajat će nam Pavičić, Acosty, Punčec i Velkovski”, dodao je.

“Ovako ću vam reći: jako puno razgovaramo! No želim da dečkima u nedjelju protiv Dinama budu srca puna, a glave prazne”, poručio je i na zaključak da još nije osjetio užitak pobjede s Rijekom doma dodao: “A to i ima neku logiku s obzirom na to da smo u procesu stvaranja neke naše nove igre.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ima utakmica u HNL-u koje Dinamo dobije sa 1-0, ali bez obzira te rezultatski minimalne pobjede oni ama baš nijednom nisu dobili ‘na knap’ nego su svakog protivnika apsolutno nadigrali. Ja se Dinamu divim, a siguran sam da i mi tako možemo izgledati! U dogledno vrijeme”, kaže.

Što misli o VAR-u?

“U nogometu se uživa zbog igrača, ne zbog sudaca, a sada su sve češće u prvom planu upravo zbog VAR-a. Ja sam uvijek volio igru sa što manje prekida, a sada te provjere VAR-a i odluke sudaca prečesto zasjene sve dobro što naprave nogometaši”, podržao je Rožman kolegu s Dinamove klupe, pišu 24sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.