Trener Rosenborga hvali jednog Dinamovca, ali i poručuje: ‘Šanse za prolaz su nam realne’

Zagreb, 21.08.2019 - Prva utakmica doigravanja za nogometnu Ligu prvaka izmeðu Dinama i Rosenborga na stadionu u Maksimiru. Na slici trener Rosenborga Eirik Horneland. foto HINA/ Lana SLIVAR DOMINIÆ/ ds

Nogometaši Dinama stvorili su dva pogotka prednosti u prvoj utakmici doigravanja za Ligu prvaka, pobijedivši pred 27.000 navijača na Maksimiru norveški Rosenborg sa 2-0 (2-0).
Uzvrat u Trondheimu na rasporedu je u utorak, 27. kolovoza, a dvoboj na stadionu Lerkendal započet će u 21 sat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Rosenborga Eirik Horneland bio je razočaran nakon utakmice.

“Dinamo je bio bolji, utakmicu je prelomio rani pogodak domaćina. Petković nam je općenito radio najviše problema, nismo ga mogli zaustaviti. A kad smo primili i drugi gol, posve nam je ritam bio poremećen i trebalo nam je dosta vremena da se vratimo u igru. Imali smo svoje šanse, bilo je dosta prekida, ali za razliku od utakmica s BATE Borisovom i Mariborom, ovaj put nismo iskoristili nijedan. Istina, i Dinamo je na višoj kvalitativnoj razini od spomenutih klubova, pa smo, realno, mogli primiti i još neki gol”, rekao je, prenose Sportske novosti.

“Morat ćemo biti ofenzivniji, morat ćemo se otvoriti, iako znam da će to Dinamu otvoriti šansu u protunapadima. Ali mi moramo igrati napadački i juriti rezultat, nemamo što čekati nakon ovih 0:2”, smatra on i dodaje kako su njihove šanse za prolaz realne jer je odigrano tek prvo poluvrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.