Trener Varaždina: ‘Dali smo četiri gola Hajduku, ne sjećam se kad smo toliko zabili’

Foto: fah

Nogometaši Varaždina deklasirali su Hajduk u 15. kolu Prve hrvatske nogometne lige. Naime, u Varaždinu je domaćin slavio 4:2. Uoči ovog kola Varaždin je bio predzadnji na ljestvici, a posljednji su puta slavili pobjedu prije gotovo četiri mjeseca. Od početka prvenstva do 15. kola zabili su 11 golova, u samoj jednoj utakmici Hajduku su dali četiri gola. Treba li tome što dodati?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice razumljivo je bilo zadovoljstvo novog trenera Varaždinaca. Naime, Zoran Kastel je Varaždin preuzeo zajedno s Dariom Jertecom poslije otkaza Samiru Toplaku. Varaždin se našao u teškoj situaciji.

“Ne sjećam se kad smo zadnji put zabili četiri gola u HNL-u, a danas smo ih zabili Hajduku. Svaka čast dečkima na tome. Bili smo borbeni, više smo željeli pobjedu. Nije to bila neka kvalitetna predstava, ali naša povezanost nam se vratila”, rekao je poslije velike pobjede Kastel.

Kastel smatra kako se isplatio napadački pristup utakmici njegove momčadi…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Krenuli smo otvoreno u utakmicu. Igrali smo s četiri igrača u napadu. Nismo se željeli braniti. To smo pokazali od početka, međutim kasnije su kvaliteta rostera i pozicija u kojoj se nalazimo dovele su do grča u igri. Kada smo primili prvi gol malo smo se povukli, ali smo srećom stigli do našeg četvrtog gola.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.