Trener Viktorije uoči uzvrata u Zagrebu: Dinamo je kvalitetnija i bolja momčad od Partizana!

Foto: fah

Uoči uzvratne utakmice šesnaestine finala Europske lige na Maksimiru trener Viktorije iz Plzena, Pavel Vrba, pohvalio je momčad Nenada Bjelice. Vrba smatra da njegovu momčad očekuje puno teži zadatak protiv Dinama nego prošle godine u ovo vrijeme kada je češka momčad igrala protiv Partizana u Beogradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Viktorija je prošle sezone bila uspješnija od Partizana, naime, nakon remija u gostima u Plzenu su Česi rutinski slavili i prošli.

Viktoria protiv Dinama ima prednost od 2:1 iz prve utakmice u Plzenu, iako je hrvatski prvak poslije prvog poluvremena vodio i bio daleko bolja momčad. No, u drugom dijelu Modri su platili cijenu zbog nonšalantnog pristupa i domaćin je preokrenuo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrba tvrdi da njegovu momčad teži posao čeka u Zagrebu nego prošle sezone u Beogradu:

”Poštujem Partizan, ali mislim da je Dinamo ipak kvalitetnija i bolja momčad. Bit će to  sigurno teža utakmica nego prošlogodišnja u Beogradu”, poruka je trenera češkog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.